Als u een website wilt opzetten, dan is het van belang om eerst een domeinnaam te registeren. Websites worden tenslotte pas toegankelijk als ze ergens zijn opgeslagen. Door het kiezen van een bijpassende domeinnaam, zorgt u ervoor dat uw website makkelijk vindbaar is.

Hostingproviders beschikken over een goede beveiliging en technische kennis zodat eventuele storingen meestal snel opgelost kunnen worden. Ook zorgen zij ervoor dat uw website goed bereikbaar blijft.

Websnel biedt u de mogelijkheden zoals hierboven beschreven. Wij beschikken namelijk over eigen servers die speciaal geoptimaliseerd zijn voor WordPress websites en Magento webshops. Uw website of webshop zal hierdoor sneller en stabieler werken en bij calamiteiten kunnen wij gelijk in grijpen. Onze service zorgt voor 99,99% up time wat wil zeggen dat uw website en/of webshop vrijwel altijd bereikbaar zal zijn. Eén partner voor uw hosting en website/webshop, is dat niet ideaal? Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u de onderstaande pakketten bekijken of  contact met ons opnemen

Contacteer ons

Onze live chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter via het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Not readable? Change text. captcha txt
0