Een Websnel website:

Super snel geleverd

100% baas over je eigen website

Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc

Professionele website in WordPress

Betaalbaar voor iedereen

1 jaar gratis ondersteuning

Een eigen website, waar begint u? Dit is de vraag waar veel ( startende ) ondernemers mee zitten. Websnel begrijpt dat er veel op u afkomt als u graag een ( nieuwe ) website wenst. Daarom zorgen wij ervoor dat u enkel de website hoeft te beheren. U hoeft niets te ontwerpen, installeren, configureren of registreren wij regelen alles van A tot Z. Hieronder hebben wij in het kort een stappenplan gemaakt welke u kunt volgen als u voor een Webnel website kiest!

Stap 1: Ga op onderzoek uit!

Bij Websnel wordt voor u snel en betaalbaar een website op maat gemaakt.. Of je nu een restaurant hebt, een bouwbedrijf of fotograaf bent – er is voor ieder wat wils. Dat vinden we belangrijk. Neem een kijkje in ons portfolio, zodat je de mogelijkheden kent. Ga je met ons in zee (vinden we leuk!), dan dient u eerst een aantal voorbeelden aan te geven wat websites die u mooi vindt hiermee gaan wij dan aan de slag.

Stap 2: Een eerste proefontwerp

Nadat u heeft aangegeven wat u graag wenst met uw website gaan wij aan de slag. Binnen enkele dagen ( of afgesproken termijn ) ontvangt u een eerste proefontwerp.  U krijgt vervolgens de mogelijkheid om feedback te geven op dit ontwerp, met deze feedback gaan wij weer aan de slag.

Stap 3: Definitief ontwerp

Na de feedback die wij van u hebben verkregen ontvangt u uiteindelijk een definitief ontwerp. Dit ontwerp zetten wij om naar een WordPress website. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw website goed leesbaar is op tablet, mobiel én pc.

Stap 4: Ga aan de slag met uw website!

Doordat wij gebruik maken van WordPress kunt u zelf eenvoudig uw website beheren. Denk hierbij aan het plaatsen van teksten, afbeeldingen of producten. Daarnaast zijn er ook diverse maatwerk functionaliteiten mogelijk. In stap 4 krijgt u de gelegenheid om de website te testen en eventueel al te vullen met content. Tegen meerprijs kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. Voordat u aan de slag gaat met uw website krijgt u ook handleidingen ter beschikking of eventueel een les waarin u op weg geholpen wordt. Mocht u achteraf nog vragen hebben dan staan wij ook tot uw beschikking.

Stap 5: Sit back and relax

Uw website is klaar om online te gaan, hoe nu verder? Zodra u het teken geeft dat uw website klaar is voor het world wide web op te gaan neemt Websnel het van u over.  Wij registeren de door u gekozen domeinnaam, maken een email adres voor u aan en brengen uw website online. Daarnaast zorgen wij ook voor de laatste test.

Contacteer ons

Onze live chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter via het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Not readable? Change text. captcha txt
0