Scroll to top
© 2020 - 2021, Websnel

Wat doen we

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
Een website of webshop laten maken; het is de eerste stap om online je territorium af te bakenen. Gecombineerd met een professioneel design en maandelijks onderhoud heb je als het ware goud in handen. Hoe nu verder? Websnel biedt meer dan design, development en support. Een strategie is nodig om online op te vallen. Het zorgt er namelijk voor dat je als bedrijf kunt blijven groeien en vernieuwen. It’s about meaning something to someone. Daarom bieden wij een ijzersterke combinatie van (extra) diensten om jouw webshop boven het maaiveld uit te laten steken.

  

Design

Niets is zo dynamisch als de online wereld. Meer dan 75% van de Nederlandse bevolking oriënteert zich online. Nieuwe trends wisselen elkaar razendsnel af, waardoor flexibiliteit een belangrijk begrip wordt. Inspelen op deze nieuwe trends zorgt voor een online omgeving die je doelgroep gericht aanspreekt. Websnel weet dat een online omgeving er niet alleen goed moet uitzien, het staat ook voor complete functionaliteit; gebruiksgemak ten top. Logica en duidelijkheid zijn hierin key om bezoekers te leiden.

Dit begint al in het ontwerp zelf: bewuste designkeuzes zijn gericht op een duidelijke doelstelling en je doelgroep. Laat de mindset van bezoekers leidend zijn in hoe jouw webshop eruit komt te zien. Jouw online omgeving moet een pad zijn dat bezoekers snel en makkelijk kunnen volgen om zo uiteindelijk uit te komen bij waar jij dat wilt.

Development

Een website of webshop die naadloos aansluit bij de identiteit van je bedrijf, zorgt voor online effectiviteit. Een uniek design is de eerste stap richting online succes, de ontwikkeling ervan volgt al snel. Hierbij worden de ontwerpen omgezet (geprogrammeerd) naar een werkende interactieve omgeving.

Websnel ontwikkelt websites en webshops op basis van WordPress (WooCommerce) en Magento 2. We hebben inmiddels jarenlange ervaring met beide platformen en durven onszelf dan ook een expert te noemen op dit gebied. Zo kun je niet alleen voor technische oplossingen (maatwerk functies) bij ons terecht, maar ook voor koppelingen met huidige of nieuwe systemen om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.

Strategie

Iedere ondernemer heeft een doel en wij helpen je daarbij! Waar sta je en waar wil je naartoe? Met de juiste tools worden jouw doelstellingen behaald.

Design en development zijn slechts het begin van een sterke online presence. Om als bedrijf te kunnen groeien is een strategie van belang. We bespreken daarom eerst jouw wensen en doelstellingen.
Heb je bijvoorbeeld al bepaald hoe je jouw website of webwinkel gaat runnen? En hoe je je diensten/producten wilt vermarkten? Wat is je prijsstrategie? En welke betaalmogelijkheden wil je aanbieden?

Op basis hiervan gaan we eerst bepalen welk platform het meest geschikt is. Daarna volgt het ontwerp. Ook bekijken we of je gebruik wilt maken van eventuele aanvullende diensten.
Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het creëren van content (foto, video, tekst)? En kunnen we je helpen met het vergroten van de vindbaarheid in zoekmachines, middels SEO/SEA?
Of wil je juist meer ondersteuning op het gebied van social media en/of e-mailmarketing?

Websnel denkt graag mee om jouw strategie vorm te geven. Wij weten de juiste tools te combineren voor een optimaal resultaat én wij geven altijd eerlijk en vrijblijvend advies!

Support

Een online omgeving is net zoals een huis; het is nooit af. Onderhoud vergt tijd en daarmee geld. Tijd die je liever besteedt aan je eigen corebusiness. Het resultaat? Verouderde online omgevingen die niet meer veilig zijn en snel gehackt kunnen worden. Ongewild breng je jouw bezoekers in gevaar met schadelijke software. Gevonden worden én gevonden blijven, dat is de kunst om te groeien. Daarom moeten websites en webshops up-to-date zijn. Ze moeten toegankelijk zijn voor bezoekers én – niet het minste – ze moeten veilig zijn. Wil jij succesvol je stempel drukken op het online landschap? Onderhoud is essentieel om mee te kunnen met de nieuwste trends.

Onze SLA-diensten

Online support van Websnel is flexibel en vrij inzetbaar. Als ondernemer sluit je een contract (Service Level Agreement) af dat bestaat uit minimaal 2 uur ondersteuning per maand. Wij gebruiken deze uren om ondersteunende activiteiten te doen, waarbij de focus ligt op de ontwikkeling en het onderhoud van jouw systeem. Van bug fixes tot aanpassingen aan het CMS; onze SLA-diensten zijn maandelijks zelf in te delen. Elke maand wordt je website of webshop voorzien van een update, waarna maandelijks – of wekelijks – een back-up wordt gemaakt van het systeem. Zijn er maandelijks meer uren nodig om jouw omgeving te ontwikkelen en te onderhouden? Dan kunnen losse uren eenvoudig worden ingekocht.

Wil je een keer met ons om de tafel?